Ma - Vr 8:00 - 17:00

Launch QRUSS beton slangen sleper & storter

LAUNCH QRUSS BETON SLANGEN SLEPER & STORTER

Met trots presenteren wij onze Beton Slangen Sleper & Beton Storter. Wij zijn QRUSS en ons motto is “Get the QRUSS”. Het leveren van kwaliteit en uitmuntende service zijn onze drijfveren.

Met deze machines bieden wij een gemakkelijke methode om betonslangen te verplaatsen en/of beton te storten op moeilijk bereikbare plekken. De zware arbeidsomstandigheden wordt ergonomisch vervangen door een machine en één operator. Dit maakt het interessant door kosten te verlagen.

SAMEN STA JE STERK

De machines zijn afzonderlijk en gezamenlijk inzetbaar:

  • De Beton Slangen Sleper kan worden gebruikt voor optillen en verplaatsen van de betonslang.
  • De Beton Storter bevindt zich aan het uiteinde van de betonslang en is voorzien van een roterende stortarm om het beton precies daar te storten waar gewenst.
  • Op grote werkterreinen met lange slangen kunnen de twee machines samen worden gebruikt om zware arbeid en manuren te verminderen.

Deze machines worden bestuurd d.m.v. een radiografische afstandbediening. Zijn eenvoudig te manoeuvreren in alle richtingen op verschillende ondergronden (Ook betonmatten). Door heavy-duty bouw zeer bestand tegen de extreme omstandigheden op de bouwplaats. De kosten voor onderhoud zijn zeer laag door de onderhoudsarme constructie.


Meer informatie

Voor vragen of het plannen van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Team QRUSS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
nl_NL